Les

Izjava o zasebnosti

Izjava o zasebnosti se nanaša na spletno mesto www.extremetravel.si.

Splošne informacije o spletnem mestu


Lastnik spletnega mesta je podjetje:
- Boris Urbanija s.p.
- Bukov─Źeva ulica 10
- 1230 Dom┼żale

Izjava o zasebnosti velja za spletno mesto www.extremetravel.si. Z uporabo tega spletnega mesta se strinjate, da podjetje Ime podjetja hrani in obdeluje va┼íe podatke na na─Źine , ki so navedeni v nadaljevanju izjave.


Kakšne podatke zbiramo na spletni strani


Zbiranje osebnih podatkov
Na spletnem mestu www.extremetravel.si zbiramo naslednje osebne podatke:
- Ime
- E-pošta

Podatki se zbirajo preko: povpraševalnega obrazca.

Zbiranje tehni─Źnih podatkov
S pomo─Źjo orodja za merjenje statistike spletnega mesta lahko na spletnem mestu www.extremetravel.si samodejno zbiramo nekatere podatke o strojni in programski opremi va┼íega ra─Źunalnika. Med te podatke sodijo: naslov IP, vrsta brskalnika, imena domen, ─Źas dostopanja in naslovi spletnih mest, ki ste jih obiskali na na┼íi spletni strani. Te informacije uporabljamo izklju─Źno za spremljanje statistike o obisku in uporabi spletnega mesta www.extremetravel.si.

Piškotki (Cookies)
Pi┼íkotki, ki jim pogosto z tujko pravimo tudi Cookies so posebne besedilne datoteke, ki jih stre┼żniki samodejno nalo┼żijo na va┼í ra─Źunalnik. Tekstovne datoteke ne vsebujejo nobenih podatkov o va┼íi identiteti. Slu┼żijo izklju─Źno namenu, da stre┼żnik ve, da ste ┼że bili na na┼íi spletni strani. To lahko izkoristimo za dvig kvalitete uporabni┼íke izku┼ínje (prilagajanje profila spletnega mesta uporabniku).
Privzete nastavitve ve─Źine spletnih brskalnikov omogo─Źajo samodejno nalaganje pi┼íkotkov na va┼í ra─Źunalnik. ─îe ne ┼żelite, da se pi┼íkotki samodejno nalagajo na va┼í ra─Źunalnik ali ─Źe ┼żelite da vas spletni brskalnik na to opozori, lahko to dolo─Źite v varnostnih nastavitvah spletnega brskalnika.


Kdo in kako lahko uporablja vaše osebne podatke


Vaše osebne podatke na spletni strani zbiramo za kvalitetnejše in pravilno delovanje spletnega mesta ali za zagotavljanje storitev na vašo zahtevo. Z oddajo vaših podatkov se strinjate tudi s tem, da jih lahko uporabimo za naslednje namene:
- Raziskovanje trga (za interne namene)
- Obve┼í─Źanje o novostih, ki se ti─Źejo na┼íih izdelkov, storitev, spletnega mesta,ÔÇŽ
- Va┼íe osebne podatke lahko obdeluje osebje, ki je zadol┼żeno za izvajanje katere izmed zgoraj navedenih dejavnosti.

Kako varujemo vaše osebne podatke


Zavezujemo se, da bomo vaše osebne podatke varovali v skladu z Zakonom o varstvu zasebnih podatkov. Vaše osebne podatke bomo obdelovali samo za interne namene in jih brez vašega privoljenja ne bomo posredovali tretjim osebam.

Kako dolgo hranimo vaše osebne podatke in kako lahko zahtevate izbris


Vaše osebne podatke hranimo 5 let.
Kadarkoli lahko zahtevate izbris kateregakoli vašega podatke iz naših baz. Pri tem se obrnite na:

E: Ta e-po┼ítni naslov je za┼í─Źiten proti smetenju. ─îe ga ┼żelite videti, omogo─Źite Javascript.

Izjava je bila nazadnje posodobljena: 23.4.2010

 

Zadnje objave z bloga

Off road Banja Luka, Bosna 2010

Na 4x4 off-road v Banjo Luko se je ekipa Extreme travel odpravili ┼że tretji─Ź. Seveda za to obstajajo razlogi, kot so dober teren, dobra dru┼żba in dobra hrana. Tudi ┼ítevilo udele┼żencev se je v treh letih drasti─Źno┬á pove─Źalo, kar pa jim je pri takem ┼ítevilu terencev, organizacija letos malo u┼íla iz rok.